Consulenten in Gelderland

Drs. Jacqueline Vernooij

Hoogst genoten opleiding: WO
Beroepsopleiding(en): Visieontwikkeling in organisaties bij Eidoscoop
Aanvullende opleiding(en): Socratisch gespreksleider; Gespreksleider Moreel beraad; Ideeenkijker
Overige aangesloten beroepsvereniging(en):

Het oprekken van het denken van de client zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe inzichten.

Lathum
www.spiegelland.org
FPspiegelland@gmail.com

Harald van Veghel

Hoogst genoten opleiding: WO
Beroepsopleiding(en):
Aanvullende opleiding(en):
Overige aangesloten beroepsvereniging(en):

Dr. Harald van Veghel

Harald is eigenaar van Stroomland Coaching. Zijn stijl van coachen kenmerkt zich door rust en helderheid met een stevige bite. Niet gehinderd door conventies en opgegroeid in het buitengebied van Tilburg tussen natuur en dieren, is hij oorspronkelijk en praktisch. Diepgaande studie van filosofie en religie heeft hem een scherpe blik gegeven op de zaken die er echt toe doen in het leven. Harald heeft zijn coachees ondenkbare hordes zien nemen, patronen zien doorbreken en hoge doelen zien bereiken. Hij werkt voor hen met passie en dankbaarheid voor het vertrouwen dat zij hem geven.

harald@stroomlandcoaching.nl