Consulenten in Noord-Holland

Anne De Smet

Hoogst genoten opleiding: universiteit
Beroepsopleiding(en): Master filosofie. Afgeronde modules Persoonlijksheidspsychologie, Ontwikkelingspsychologie, Psychopathologie
Aanvullende opleiding(en): masterclass Veening; intervisie VFP
Overige aangesloten beroepsvereniging(en): AUV-Alumni Amsterdamse Universiteit Vereniging

gevoelsmatig ondersteunen en uitdagen van het onderzoekend denken bij de ander

annedesm@gmail.com
+31(0)648820501

Drs. Frederike de Jong

Hoogst genoten opleiding: WO
Beroepsopleiding(en): Filosofie (VU) Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in Filosofie (UU) Socratisch Gespreksleider (VFP)
Aanvullende opleiding(en): Diëtistenopleiding, regressietherapie, meditatieleraar.
Overige aangesloten beroepsvereniging(en): NVRT

Loop je vast in bepaalde concrete situaties, of heb je fundamentele vragen over het leven, dan kun je een filosofisch consult overwegen. Het is mijn missie om je weer in verbinding te helpen komen met je innerlijke kompas, waardoor je meer helderheid hebt over jouw levensdoel en weet wat je volgende stap is om te zetten.

zielswerk@planet.nl