Consulenten in Overijssel

Drs. Timon Meynen

Hoogst genoten opleiding: WO
Beroepsopleiding(en): Doctoraal (master) grondslagen en geschiedenis van de psychologie (Rijksuniversiteit Groningen) Doctoraal (master) wijsbegeerte (geen diploma) (Rijksuniversiteit Groningen) Assistent in opleiding wijsgerige antropologie (Faculteit Wijsbegeerte Erasmus Universiteit)
Aanvullende opleiding(en): Basisopleiding Filosofie in de Praktijk (ISVW) Beroepsopleiding Socratisch Gespreksleider (ISVW)
Overige aangesloten beroepsvereniging(en):

Filosofische Praktijk Faidros uit Enschede helpt mensen en organisaties in tijden van crisis of impasse wijs te worden uit zichzelf en elkaar. Faidros begeleidt u bij de noodzakelijke bezinning op uw bestemming.

Enschede
www.faidros.nl
info@faidros.nl

Trees Schopman