• Dit event is voorbij.

Algemene ledenvergadering

11 november, 10:00 - 17:00

Op zaterdag 11 november is er van 10.00 tot 12:30 uur de algemene ledenvergadering.

In de middag is er gelegenheid om aan workshops deel te nemen: zie hieronder

Deelname aan uitsluitend de ledenvergadering is (uiteraard) gratis. De VFP betaalt de kosten voor koffie en thee, dus we moeten wel weten hoeveel mensen er komen. MELDT JE DUS WEL AAN!

Wil je ook blijven lunchen? Dan vragen we een bijdragen in de kosten van € 15,-

aanmelden en betalen

Middagprogramma

Workshop Aristonide gespreksmethode

Netwerk de Hoofdzaken organiseert de eerste Filosofische Proeverij Workshop. De Hoofdzaken is een informeel netwerk van praktijkvoerende filosofen die filosofische consulten aanbieden. De aangesloten filosofen laten zich inspireren door de zgn. Aristonide gespreksmethode zoals die ontwikkeld is door Eite Veening. In de workshop wordt de methode compact toegelicht, wordt met de aanwezigen ter kennisname geoefend en wordt doel van en deelname aan het netwerk nader belicht.
Meer informatie? Zie Website De Hoofdzaken>>

Workshop integriteitsspel Moresprudentia

Tijdens de tweede Filosofische Proeverij Workshop laat Saskia van der Werff van de School voor Creatieve Filosofie je kennismaken met de draft-versie van het integriteitspel Moresprudentia. Na een toelichting over de achtergrond van het spel, gaan we met elkaar spelen. Daarna is er de mogelijkheid je spelervaring om te zetten in aanbevelingen voor de definitieve totstandkoming van het spel.

Saskia heeft vorig jaar in Filosofie&Praktijk dit artikel gepubliceerd: Spelenderwijs Filosoferen