• Dit event is voorbij.

4 april, 10:30 - 12:30

Gratis

In verband met de corona-epidemie zijn er in ieder geval tot 1 juni geen samenkomsten van mensen toegestaan. Er zal dus voorlopig ook geen Algemene Ledenvergadering zijn. Leden worden de komende tijd via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden van hoe een en ander verder gaat verlopen.

aanmelden en betalen

Op zaterdag 4 april is de Algemene LedenVergadering, van 10:30 tot (uiterlijk) 12:30 uur. Wij stellen eenieders aanwezigheid op prijs. Wel even van tevoren aanmelden, dit in verband met de reservering bij de ISVW.
Als je wilt, kun je ook gebruik maken van de uitstekende lunch. De vereniging vraagt hiervoor een eigen bijdrage van €20,-.
Verder kun je in de middag kosteloos deelnemen aan de workshop van Frank Vandendries. Ook hier: van tevoren aanmelden.
De diverse aanmeldingsopties zie je vanzelf via de link hieronder.

aanmelden en betalen

Kosten: