• Dit event is voorbij.

Werken met wijsbegeerte

30 maart, 13:30 - 16:30

In de middag van zaterdag 30 maart (in de ochtend is de ALV van de vereniging) is er een workshop voor leden van de VFP.
Je kunt alleen meedoen als je je van tevoren (en voor 26 maart) aanmeldt. Maximum aantal deelnemers: 10.
Dat kan alleen via een mail naar hans@boltentraining.nl.

Deze workshop is vol: je kunt je niet meer aanmelden

Het lijkt maar weinigen te lukken om met filosofisch-praktische activiteiten commercieel succesvol te zijn, d.w.z. ermee in het levensonderhoud te kunnen voorzien. Filosofie en commercie, zo lijkt het, onderhouden geen vriendschappelijke relatie; geest versus geld, wijsheid versus winst. Maar zo eenvoudig liggen de zaken niet. Sterker nog: het een gaat perfect met het ander samen. Voor de filosofische vakman of -vrouw die óók marktgericht kan denken, is er werk in overvloed. De vraag is: hoe vind je dat werk of, beter, hoe vindt dat werk jou?
In deze workshop vertel ik in hoofdlijnen wat ik heb gedaan om mijn onderneming ‘op de rails’ te krijgen en te houden. Daarna gaan de deelnemers aan de hand van gerichte opdrachten met elkaar aan het werk om een eerste schets van een markt-strategie te maken. Vervolgens schrijven zij enkele korte ‘adverentie’-teksten. Deelnemers hebben een laptop of ander apparaat nodig om ter plekke het internet op kunnen (wifi is aanwezig).
Deelnemers dienen zich van tevoren aan te melden. Dat kan, zoals hierboven aangegeven, door een mail te sturen naar: hans@boltentraining.nl

Daarnaast dienen zij online enkele vragen te beantwoorden aangaande het eigen (toekomstig) filosofisch ondernemerschap. Wie deze twee dingen heeft gedaan, kan aan de workshop deelnemen.

Website:
www.boltentraining.nl