Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst Stoïcijnse Werkgroep VFP

18 februari 2023 | 10:00 - 15:00

€18

De Bijeenkomst Stoicijnse Werkgroep VFP vindt plaats op zaterdag 18 februari a.s.. Aanvang: 10.00, einde circa 15.00. Plaats: ISVW Leusden.

Het doel van de Stoïcijnse werkgroep is om de Stoïcijnse filosofie in een breder kader te plaatsen, om zo alle aspecten van de Stoa recht te doen en toe te passen.

Dit door de ideeën uit de Stoïcijnse filosofie samen te bestuderen, te doordenken en te actualiseren, deze filosofie te vertalen naar praktische oefeningen en werkvormen. Maar ook om de maatschappelijke, sociale en politieke relevantie van de Stoïcijnse filosofie te onderzoeken. Evenals de spirituele en mystieke aspecten van het Stoïcisme.

Samen vormen van Stoïcijns consulentschap, Stoïcijns coachen te belichten en uit te proberen en de Stoïcijnse filosofie te laten zien als mogelijke inspiratiebron voor filosofisch consulenten.

Door bijvoorbeeld er samen over in gesprek te gaan, onderlinge presentaties van ideeën, samen artikelen schrijven en workshops te organiseren.

Trekkers werkgroep: Dennis de Gruijter en Ronald Wolbink.

Informatie over de bijeenkomst: info@ronaldwolbink.nl

Voor leden kost de bijeenkomst € 18,=. Opgeven voor de bijeenkomst kan bij organisator Dennis de Gruijter: dennis@destoicijnseschool.net.

Gegevens

Datum:
18 februari 2023
Tijd:
10:00 - 15:00
Kosten:
€18

Organisator

Dennis de Gruijter en Ronald Wolbink
E-mail
info@ronaldwolbink.nl

Locatie

Internationale School voor Wijsbegeerte
Dodeweg 8
Leusden, 3832 RD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie