Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Algemene Ledenvergadering VFP 2023

18 maart | 10:00 - 17:00

Gratis

Het is weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering VFP 2023 (ALV). Het bestuur nodigt u hiervoor uit op 18 maart 2023 aan de ISVW te Leusden van 10:00 – 17:00 uur.

Ochtendprogramma: de vergadering

De Algemene Ledenvergadering VFP 2023 biedt alle leden de mogelijkheid mee te denken over de koers van de VFP. Ondertussen is er weer het een en ander veranderd. We willen je graag daarover bijpraten, maar ook willen we graag horen wat je ervan vindt en wat voor ideeën je hebt aangaande de filosofische praktijk, de praxis en onze vereniging.

We vinden het van belang dat je komt en meedenkt en daarom bieden we je gratis een lunch aan op de ISVW, alsmede een mooi middagprogramma.

De stukken van de vergadering ontvang je ruim van tevoren.

Middagprogramma: Socratisch gesprek door Erik Boers

In navolging van de laatste Socratische Landdag hebben we Erik Boers bereid gevonden zijn unieke, doorleefde kijk op het Socratisch Gesprek die hij op de Landdag uiteen heeft gezet, verder te concretiseren door opnieuw zo’n gesprek te begeleiden. Tijdens de Landdag kon niet iedereen hier aan deelnemen, dus hier is je kans dit mee te maken!

Dit alles is weer gratis voor onze leden, inclusief lunch, koffie/thee en na afloop een drankje. Het enige wat je hoeft te doen is je op te geven en dat kun je doen hieronder doen.

Aan het middagprogramma kan alleen een beperkt aantal leden deelnemen. In volgorde van aanmelding, dus wees er op tijd bij!

Meld je hier aan voor de vergadering en lunch: ALV VFP met lunch

Meld je hier aan voor vergadering, lunch en middagprogramma: ALV VFP met lunch en middagprogramma

 

Gegevens

Datum:
18 maart
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Bestuur VFP

Locatie

Internationale School voor Wijsbegeerte
Dodeweg 8
Leusden, 3832 RD Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie