Voordat een activiteit kan plaatsvinden moeten de volgende dingen gebeurd zijn:

  • een lid van de VFP heeft een activiteit hebt aangevraagd via het aanvraagformulier voor een activiteit
  • de datum, tijd en kosten van de activiteit met de contactpersoon van de VFP zijn afgesproken
  • op deze website staat de aankondiging van de activiteit met daarbij de mogelijkheid voor leden om zich aan te melden

Hoe gaat dat verder?

Als iemand zich aanmeldt om mee te doen aan een activiteit, vindt de betaling ook meteen plaats via een online boekingsysteem.

De organisator van de activiteit (meestal ook de aanvrager ervan) ontvangt een geautomatiseerde mail met daarin een link naar het chipta-betaalsysteem. Als je die link volgt kun je zien wie zich hebben aangemeld.

Toegang tot Chipta

Aanmelden als nieuwe gebruiker

Als je voor het eerst in het Chipta-systeem komt, moet je je aanmelden als nieuwe gebruiker. Hiertoe hoef je alleen je naam, telefoonnummer en mailadres in te vullen. Andere tekstvakken kun je leeg laten.

Overzicht evenementen

Nadat je je hebt aangemeld als nieuwe gebruiker, zie je een overzicht van een of meerdere evenementen waarvan jij de ‘organisator’ bent.

Overzicht deelnemers

Je kunt per activiteit de deelnemers zien als je in het scherm hierboven klikt op een evenement onder de grafiek (hierboven is staat bijv. een evenement “Filosoferen met Kinderen, intervisie”)

je komt dan in een scherm dat er als volgt uitziet:

In dit scherm klik je in de linkerbalk op TOOLS. Dan verschijnt een optie DEELNEMERS. Als je hierop klikt verschijnt de lijst met deelnemers aan de desbetreffende activiteit.

———————