Leontien van Hooft – ‘De LekGotla: Besluitvorming vanuit draagvlak’ – workshop


Interactieve masterclass – 2 uur

Wist je dat op het Afrikaanse continent al eeuwenlang strategiebepaling en besluitvorming plaats vindt in dialoog met de gehele community of tribe?

Leontine neemt je mee naar Afrika en haar eigen organisatie waar deze LekGotla methodiek tot de dagelijkse praktijk behoort. Het vormt de basis van  Ubuntu management.

In deze masterclass stap je direct, onder leiding van een chief, in het hart van een echte case/ vraagstuk rondom de filosofische praktijk.

Wil je leren en ervaren hoe je komt tot een brede en diepgaande consultatie rondom een complexe case? Of hoe je meer draagvlak krijgt voor grote veranderingen? Sta je open voor kennis en wijsheid van oude culturen en wil je daar morgen mee aan de gang kunnen? Dan is dit echt iets voor jou.

Over Leontine van Hooft
Leontine van Hooft is corporate antropoloog en inclusief onderneemster. Haar organisatie, GreenDreamCompany praktiseert Ubuntu management. Zij bekleedt diverse bestuursfuncties en is gastdocent aan de Hogeschool voor Wijsbegeerte.

Leontine heeft meer dan 15 jaar een organisatie adviesbureau gehad op het gebied van managing diversity & integrity. Zij heeft inmiddels 250+ organisaties en haar leiders begeleid.

Leontine is auteur van prijzen winnende management boeken, artistieke novellen 8+ en kinderboeken rondom de Ubuntu filosofie.

Zij is altijd positief maar kritisch en confronterend, creatief én in kansen denkend. Haar lezingen en masterclasses zijn boeiend, humoristisch, inspirerend en zetten aan tot actie, lef en zelfreflectie.

Zie ook: www.leontinevanhooft.nl

 

Plaats een reactie