Mijn profiel

Sluiten
Profiel details

Herman de Neef (1960) is filosoof en ondernemer.
Hij is afgestudeerd in de existentiefilosofie op het onderwerp de psycho- therapeutische communicatie. Hij heeft in de psychiatrie gewerkt en ontwikkelde al werkend zijn visie op levensbrede begeleiding. In eerste instantie vooral voor mensen met autisme en ADHD.
In zijn boek "Op weg naar rust" schrijft hij over de PILLAR Methodiek. Waar aandacht voor zingeving en de behoefte aan persoonlijke ontwikkeling leidraad zijn. Als grondlegger van IQ Coaches Nederland, inspireert hij vele coaches om de existentiële dimensie mee te nemen binnen het coachingsvak.

Man
Vijlen
Limburg
Nederland
Anders
Existentiefilosofie Zorg en GGZ Autisme en zingeving Ondernemerschap
De Neef, H., (2012). Op weg naar rust, De PILLAR-Methodiek voor levensbrede begeleiding bij autisme. Inspired Quality Publishers, Amsterdam. De Neef, H., (2017). Hoe dan wel? Zorginnovatie in de praktijk, de winst van levensbrede begeleiding., Inspired Quality Publishers, Vaals. De Neef,H.,De Neef-Westerdiep,M.,(2017),Levensbreed leren, denken en werken. Post-hbo opleiding PILLAR Methodiek, Inspired Quality Publishers, Vaals. De Neef, H., Helmink, S., 2021, Ruimte voor zingeving, een filosoof en een psycholoog in gesprek
Netwerk Existentiële Filosofie (NEF)
Social Profiles
linkedin.com/in/hermandeneef/
hdeneef@iqcoaches.nl
Account details