Mijn profiel

Sluiten
Profiel details

Waar Ingrid Geerts binnenkomt, ontstaat beweging. Ingrid is een bevlogen geest, die reflectie en daadkracht in de juiste dosis combineert.
Tijdens haar studie psychologie – met als specialisatie interventies in groepen en organisaties – ontstond Ingrids fascinatie voor het gedrag van mensen in organisaties en hoe dat te beïnvloeden. Een keuze voor het organisatieadvieswerk lag dan ook voor de hand en bleek op het lijf geschreven.
Het succesvol realiseren van veranderingen bleef de rode draad, ook toen Ingrid later jarenlang werkte als programma- en lijnmanager bij ING en in de ziekenhuiszorg.
Het zelfstandig ondernemerschap lonkte echter en vanaf 2014 werkt Ingrid Geerts als zelfstandig organisatieadviseur en programma-manager, met name in het publieke domein.
Door de jaren heen wordt het Ingrid steeds duidelijker dat scherp denken een voorwaarde is voor succesvol doen. Ze schoolde zich als praktisch filosoof en daagt leiders, teams en organisaties nu uit om die vragen te onderzoeken die er werkelijk toe doen. En nieuwe inzichten te vertalen in keuzes en besluiten.
Is verandering lastig? Dan kan Ingrid vanuit haar veranderkundige ervaring helpen bij het begeleiden van het veranderingsproces.

Vrouw
Voorschoten
Zuid-Holland
Nederland
Organisatiefilosoof
Socratisch gespreksleider
Socratisch coach
MSc psychologie - interventies in groepen en organisaties
ISVW - o.a. beroepsopleiding filosofisch practicus
Social Profiles
https://www.linkedin.com/in/ingrid-geerts-7208771/
ingrid@ingridgeerts.nl
Account details