Mijn profiel

Sluiten
Profiel details

Jeroen Flipse (drs.) is filosoof, trainer en initiatiefnemer van OVERDENKWERK. Samen met wetenschappers van diverse universiteiten ontwikkelt hij trainingen voor bestuurders, commissarissen en beleidsstrategen onder het motto “Twijfel is het begin van nieuw denken”. Jeroen is op zoek naar filosofisch inzicht en diepere betekenis die de maatschappij duurzaam verder kan helpen. Daarvoor doet hij onderzoek, hij schrijft essays en organiseert filosofische trainingen en denksessies.

Als filosoof is hij bewapend met de gedachten van een breed scala aan filosofen, waaronder Socrates, Plato, Aristoteles, Epicures, Hume, Kant, Nietzsche, Wittgenstein, Sartre en Frankfurt. Hij heeft bijdrages geleverd aan het ISVW (Internationaal Instituut voor de Wijsbegeerte), de BlomBerg Society en het NCD (Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren).

Jeroen heeft meer dan tien jaar ervaring met advieswerk in de (semi) publieke sector en in het bijzonder de corporatiebranche en is raadslid geweest in de stad Utrecht. Hij heeft titels behaald in de wijsbegeerte en managementwetenschappen.

Man
Emmeloord
Flevoland
Nederland
Organisatiefilosoof
Trainer filosofische denktrainingen Trainer filosofisch leiderschap
Social Profiles
https://www.linkedin.com/company/overdenkwerk
https://twitter.com/OVERDENKWERK
jeroen@flipse.net
Account details