De Vereniging voor Filosofische Praktijk (VFP) biedt haar leden de gelegenheid ervaring en kennis te delen over filosoferen in de praktijk.

De VFP organiseert bijvoorbeeld jaarlijks de Socratische Landdag en de Dag van de Filosofische Praktijk.

Activiteiten worden georganiseerd door leden zelf, al dan niet in de vorm van werkgroepen.

Leden genieten een forse korting op alle activiteiten! Dus het lidmaatschap heb je er snel uit.

Vind een filosoof

Eerstvolgende activiteit

Socratische Landdag 2022

15 oktober | 10:00 - 17:00